Concursul de Desene „ȚARA MEA EUROPEANĂ”: Înscrie-te Acum și Câștigă Premii de Până la 3800 MDL!

Concursul de Desene „ȚARA MEA EUROPEANĂ”: Înscrie-te Acum și Câștigă Premii de Până la 3800 MDL!

AO „Institutum Virtutes Civilis” invită tinerii talentați din toată țara, cu vârste cuprinse între 12 și 25 de ani, să participe la concursul de desene „ȚARA MEA EUROPEANĂ”. Grăbiți-vă, concursul se desfășoară în perioada 4 iulie – 4 august 2024, iar premiile sunt extrem de atrăgătoare!

Detalii despre concurs și premii

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe 10 august 2024, în cadrul Festivalului BelEU Fest, ce va avea loc la Slobozia Mare, raionul Cahul. Acest eveniment este organizat cu sprijinul Fundației Soros Moldova și a USAID/OTI Moldova Resilience Initiative (MRI).

Lucrările pot fi transmise la sediul AO „Institutum Virtutes Civilis” din Chișinău, str. A. Pușkin 45, etajul 6, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00. De asemenea, puteți depune lucrările la Primăria din Slobozia Mare, str. Ulița Mare 179.

Categorii și premii

Concursul are două categorii de vârstă: adolescenți (12-17 ani) și tineri (18-25 ani). Premii atractive vor fi acordate în ambele categorii:

  • Premiul I: până la 3800 MDL pentru tineri și 3500 MDL pentru adolescenți
  • Premiul II: până la 3300 MDL pentru tineri și 3000 MDL pentru adolescenți
  • Premiul III: până la 2800 MDL pentru tineri și 2600 MDL pentru adolescenți

Premiile includ rechizite pentru pictat, echipamente IT și alte materiale utile pentru dezvoltarea artistică.

Flexibilitate și echitate

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica numărul de premii acordate, în funcție de numărul și calitatea lucrărilor primite. Pentru participanții minori, premiile vor fi acordate cu participarea unui părinte, tutore sau reprezentant legal.

Grăbiți-vă!

Nu ratați această oportunitate unică de a vă exprima creativitatea și de a câștiga premii substanțiale. Aflați mai multe detalii pe site-ul : ivcmoldova.org.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *