Meci Esențial în Liga Veteranilor: ATF Ungheni vs. ARF Primăria Fălești, 26 iulie, Stadionul Orășenesc Ungheni

Meci Esențial în Liga Veteranilor: ATF Ungheni vs. ARF Primăria Fălești, 26 iulie, Stadionul Orășenesc Ungheni

Liga Veteranilor la Fotbal Nord – Ediția 2024

Confruntare de excepție la Ungheni: ATF Ungheni vs. ARF Primăria Fălești

Ungheni, 24 iulie 2024 – Stadionul Orășenesc din Ungheni se pregătește să găzduiască Liga Veteranilor la Fotbal Nord, ediția 2024. Pe 26 iulie, la ora 18:00, pasionații de fotbal vor avea ocazia să urmărească un meci între echipele ATF Ungheni și ARF Primăria Fălești.

Acest duel promite să fie un spectacol de neuitat, cu veteranii fotbalului din nordul țării demonstrând că, indiferent de vârstă, pasiunea pentru sportul rege rămâne vie. ATF Ungheni, cunoscută pentru experiența sa, va înfrunta o echipă la fel de ambițioasă, ARF Primăria Fălești, într-o confruntare ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Se asigură că toate măsurile de siguranță necesare vor fi respectate pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Atmosfera promite să fie una plină de energie și entuziasm, perfectă pentru o seară de vară dedicată fotbalului.

Așadar, nu ratați ocazia de a-i vedea la lucru pe veteranii fotbalului din nord și de a petrece o seară plăcută alături de prieteni și familie. Fiți prezenți pe 26 iulie, la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc din Ungheni pentru a trăi alături de echipele ATF Ungheni și ARF Primăria Fălești bucuria fotbalului adevărat.

Foto: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090528408457

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *